Restoran Gurman

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Restoran domaće kuhinje Gurman

se nalazi u samom srcu Severne Vojvodine, u centru Bačke Topole. Okružen prirodnom vegetacijom gradskog parka odiše prijatnošću i svežinom.

Restoran & Otvorena bašta

Klimatizovana sala kapaciteta 90 mesta i otvorena bašta mediteranskog tipa koja prima 60 gostiju pružaju izuzetan konforan ambijent za sve vrste slava, krštenja, rođendane, veridbe, svadbe, proslave matura i godišnjica kao i poslovne i porodične ručkove-večere.

Restoran Gurman je jedinstveno mesto ako želite da isprobate specifičnu kuhinju u kojoj se mogu naći jela sa Vojvođanskog, Srpskog, Mađarskog i Internacionalnog područja upotpunjena izvrsnom ponudom autohtonih vina sa peščanih vinograda Vojvodine, pored čega se nalazi i široka lepeza vina sa drugih područja. Nikako ne smemo da izostavimo čuvene “Topolske“ rakije: Dudovaču, Dunju, Višnju, Zovu, itd.

Restoran Gurman je već afirmisan po ovako koncipiranom načinu svoje kuhinje i društvenog života u multikulturalnoj zajednici. Svi zaposleni usluge Restorana Gurman nude na četri svetska jezika: Nemački, Engleski, Mađarski i Srpsko-hrvatski.

Smeštaj

Za goste koji žele da upoznaju bogatu kulturnu baštinu Severne Vojvodine tu su nam smeštajni kapacitet Gurmana od 30 ležajeva (u svaku sobu se može postaviti pomoćni ležaj) raspoređenih u 13 soba uređenih u modernom minimalističkom stilu.

Ćevapđžinica & Pivnica

Na samom kraju nemoguće je a ne spomenuti Ćevabđžinicu Restorana Gurman sa kapacitetom od 25 gostiju, koja iza sebe ima tradiciju od nekoliko decenija u okviru koje nudi takozvana brza jela sa roštilja i veliki izbor alkoholnih i bezalkoholnih pića.

KONTAKT FORMULAR

Molimo Vas da popunite formular ili nas zovite na jedan od telefonskih brojeva.

Vasa poruka je poslata! Hvala Vam.